BedriftsavtaleTilby dine ansatte en firmafordel som ikke koster din bedrift noe!

Arbeidsgivere fokuserer i økende grad på de ansattes helse. Tannhelsen er en viktig del av den generelle helsen, og friske og pene tenner har blitt et sunnhetstegn i dagens samfunn. Med Ranheim Tannhelse sin bedriftsavtale vil bedriftens ansatte få gunstige priser på konsultasjon og rabatterte priser på øvrig behandling.


Jevnlige besøk til tannlegen vil bidra til å forebygge tann- og tannkjøttsykdommer, og oppdage eventuelle sykdom på et tidlig stadium. Med Ranheim Tannhelse sin bedriftsavtale får de ansatte:

495,- i velkomsttilbud på undersøkelse av tennene, inkl røntgen og grundig puss og tannrens

20% rabatt på de neste konsultasjonene med undersøkelse av tennene, røntgen, og grundig puss og tannrens, samt

10%* rabatt på all øvrig behandling

Vi er lokalisert 5 min kjøring fra sentrum i retning Ranheim/Jakobsli. Med gode bussforbindelser, kveldsåpent, gratis parkering og beliggenhet nært E6, tilrettelegger vi for at dine ansatte enkelt kan komme seg til tannlegen.

Klinikken sender ut informasjon om avtalen som skal distribueres videre til de ansatte (elektronisk og print). De ansatte blir registrerte bedriftskunder når de selv tar direkte kontakt med Ranheim Tannhelsesenter og oppgir sitt arbeidssted.

For spørsmål og bestilling av bedriftsavtale, send en mail til ranheimtannhelse@gmail.com.

*) Rabatten på 10% gjelder ikke for Invisalign tannregulering og eventuelle eksterne utgifter til tanntekniker (eksempelvis direktekostnader til tanntekniker ved produksjon av blekeskinne, kroner o.l, men pasienten vil her få 10% rabatt på tannlegens arbeid). Rabatten kan ikke benyttes i kombinasjon med andre tilbud. Ansatte som allerede er pasient på klinikken kan registrere seg for å få ansattgodene med 20% rabatt på konsultasjon og 10% på øvrig behandling.