Tannlege Arne HenrikArne-Henrik Finnanger

Arne-Henrik Finnanger har tidligere jobbet ved Trondheim Tannhelsesenter (2008-januar 2015). Han og Arvid Andersson har siden 2008 drevet Stjørdal Tannhelsesenter, og fra oktober 2015 også Torget Tannhelse i Stjørdal. Han jobber tre til fire dager i uken i Stjørdal, og resten av uken og kveldene finner du han på Ranheim Tannhelse. Han tar i spesielle tilfeller også imot pasienter i helgene!

Arne-Henrik studerte ved Universitetet i Oslo og ble ferdigutdannet tannlege i 2008. Mye av tiden har han benyttet på pasienter med tannlegeskrekk, med meget godt resultat. Han er autorisert til å behandle pasienter under lystgass og beroligende midler. Dette får pasienter med tannlegeskrekk til å slappe av, uten smerter og dårlige opplevelser.

Mange pasienter møter med ønske om vakrere tenner.  I dag er fine tenner et tegn på sunnhet og at man tar vare på seg og kroppen sin. I midlertid kan det være situasjoner som gjør at man ønsker å justere tennenes fasong eller farge. Arne-Henrik har gjort mye rekonstruksjoner av misfargede og ødelagte tenner, og resultatet blir alltid svært bra. Det å gi noen smilet tilbake er fantastisk, og dette er en behandling som pasienter setter stor pris på.

De laboratoriene som benyttes for produksjon av keramiske tenner er de beste, og det vil du merke. I samarbeid med leverandørene sikres kvalitet i hvert ledd og i hver tann. Der hvor estetikk er spesielt viktig kan pasienten samarbeide med laboratoriet med å designe smilet. Laboratoriet og pasienten bruker da et dataprogram som tegner opp og planlegger de ønskede tennene, slik at pasienten er sikre på at de får det designet på tennene som de ønsker.

Arne-Henrik har meget gode kunnskaper om Helfos regler vedrørende refusjon av utgifter til tannbehandling. Dette medfører at pasientene får den trygderefusjonen de har krav på. Han har også direkte oppgjør med Helfo, slik at man slipper å betale behandlingen fullt ut, for så å få tilbakebetalt refundert beløp fra Helfo.

Fra 2016 vil han også være autorisert til å gjøre implantatbasert protetikk med refusjon fra Helfo.

Bli enda bedre kjent med Arne-Henrik på hans personlige side: www.tannlege-finnanger.no

Ingrid ValenIngrid Valen

Ingrid har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo, og hun ble uteksaminert som tannlege i januar 2013. Hun har siden endt studie jobbet som tannlege i Sør-­Trøndelag Fylkeskommune. Ingrid er en erfaren tannlege med bred kompetanse innen alle typer tannbehandling, alt fra standard undersøkelse til omfattende restaurering av ødelagte tannsett. Ingrid er godt vant med å jobbe med pasienter med tannlegeskrekk, og legger stor vekt på skånsom og estetisk behandling. Hun har fokus på kvalitet i arbeidet, omsorg og kommunikasjon, og har alltid pasientens beste i fokus.

Ingrid er medlem av Den norske Tannlegeforening og den lokale tannlegeforeningen i Sør-Trøndelag. Ingrid har høy faglig kompetanse innen allmenn tannhelsetjeneste, og er faglig oppdatert på alle områder innen tannhelse og tannbehandling, herunder estetisk tannbehandling og protetiske erstatninger. Ingrid har også direkte oppgjør med HELFO, slik at kun evt egenandeler betales og man slipper å få refundert beløp ved behandling som går inn under Folketrygden.

Ingrid er en snill, sporty og utadvendt jente som vi er stolte av å ha ved klinikken. Hun tilbyr nå sine tjenester ved Ranheim Tannhelse, og ønsker alle nye pasienter velkommen!

Kim Bøen

Tannlege Kim Bøen er utdannet ved Universitetet i Tromsø, og ble uteksaminert som tannlege i 2013.

Kim har siden endt studie jobbet som tannlege i Sør-Trøndelag. Han har erfaring fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, og har kompetanse innen alle typer tannbehandling. Kim er en omtenksom, snill og utadvendt tannlege. Har har hatt ekstrajobb som tannlege ved Frelsesarmeens rusomsorg i Trondheim, og har lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Kim
tilrettelegger alltid for at pasientene skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha gått til tannlegen.

Kim er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF), og startet som tannlege på Ranheim Tannhelse i 2017.

Lina Dang

Tannpleier Lina har en bachelorgrad i tannpleie fra Høyskolen i Hedmark og autorisasjon fra 2014. Etter endt utdanning har hun fått bred arbeidserfaring fra flere fagfelt innenfor tannhelsebransjen. Hun arbeider med undersøkelser og forebyggende behandling av tenner og tannkjøttsykdommer. I tillegg driver hun oppfølgning av pasienter som har fått rehabilitert tannsettet og systematisk behandling av tannkjøttsykdommer som gingivitt og periodontitt. Lina har i tillegg god erfaring innenfor kjeveortopedi, og kan utføre behandling med Invisalign.

Lina har jobbet mye med pasienter som har tannlegeskrekk. Skulle det være nødvendig med beroligende eller lystgass under behandling vil dette tilbys med samarbeid med tannlege Arne-Henrik Finnanger.

Dersom du har krav på refusjon fra HELFO for refusjon av utgifter til tannbehandling, vil dette også gjelde for behandling gjennom vår tannpleier Lina.

Lina er medlem i både den Norske Tannpleierforeningen samt lokalforeningen og er til enhver tid faglig oppdatert innen tannbehandling.

Ta kontakt for en hyggelig samtale og sterk faglig undersøkelse av tannpleier Lina.