Ditt smil vår lidenskap!

Velkommen til Ranheim Tannhelse! Vi er i dag en tannklinikk bestående av tre tannleger, en tannpleier og tre tannhelsesekretærer, som sammen jobber for å sikre din tannhelse gjennom å tilby høy kvalitet på tannhelsetjeneste i ditt nabolag.

Vi sørger for at du får årlig kontroll av tannkjøtt, munnhule og tenner. For oss er det viktig å gi deg smertefri behandling og at tenner får et pent estetisk resultat, og at du får en god opplevelse av det å være til tannlegen. Vi jobber mye opp mot pasienter med tannlegeskrekk, og vårt mål er å begrense pasienters eventuelle tannlegeskrekk til et minimum.

Vi forsøker til enhver tid å tilby deg timeavtale samme dag, enten du har behov for en vanlig kontroll, har mistet en fylling eller har tannpine. Du kan legge inn online bestilling på vår nettside (gå til timebestilling), eller ring/send sms til 92 11 01 02 og vi vil snarest komme med forslag til time. Online booking eller sms er en enkel måte for deg som pasient å etterspørre ønsket tid til behandling når det måtte passe deg, og vi vil etterstrebe å ta kontakt innen kl 12.00 neste dag med forslag til time.

Som tannlege må du være flink til å håndtere både tenner og mennesker, og våre tannleger er nettopp dette! Tannlegevirksomhet er et håndverk. Det krever høy kvalitet i form av nøyaktighet, stabilt håndlag og riktig utstyr, så vel som krav om sosiale egenskaper til tannlegen som er minst like viktig som den evidensbaserte tekniske delen av tannbehandlingen. Pasientene har ofte stort behov for å snakke, og ettersom mange er så engstelige for tannbehandling trenger de å bli beroliget og ivaretatt. Våre allmenntannleger har empati og gode kommunikasjonsevner, og skaper tillit hos ulike mennesketyper. Trygghet er viktig både for deg og for oss. Vi fokuserer derfor på høy trivselsfaktor både for våre kunder og våre ansatte.

Gratis parkering og kveldsåpent

Hos oss kan du få time både på dag- og kveldstid, og vi har akutt-tjeneste når noe virkelig haster. Vår visjon er å bli den foretrukne tannlegeklinikken i nærområdene Malvik, Charlottenlund, Ranheim, Olderdalen, Jakobsli, Grilstad, Rotvoll, Moholt, Dragvoll, Strinda og Angeltrøa med mer. Med vårt tilbud skal du som pasient enkelt komme deg til tannlegen, også utenfor arbeidstid, og slippe å betale dyre parkeringskostnader mens du er til behandling. Vi har kveldsåpent og gratis parkering! Ranheim og omegn er i dag en bydel i sterk vekst, hvor utbyggingen av boliger går svært raskt, men hvor handel- og tjenestetilbudet henger noe etter. Med etableringen av Ranheim Tannhelse ønsker vi å bidra til å skape en levende bydel med nærliggende tjenestetilbud til beboerne.

Vårt mål er at dine besøk hos oss blir behagelige, og informative i form av gode råd fra tannlegen. Det er dine tenner og det er først og fremst du som daglig må passe på tennene dine. Din første tannlegetime hos oss vil alltid bestå av undersøkelse, og eventuelt vurdering av forskjellige behandlingsmuligheter dersom det er behov for dette. Vi vil alltid fortelle deg om den optimale behandlingen og eventuelle andre alternativer. Ut fra disse opplysningene kan du ta stilling til hva du selv ønsker. Dersom du har behov for større tannbehandling / inngrep vil du alltid vite hva et inngrep koster før tannlegen setter i gang behandlingen, og du vil alltid få god informasjon om de forskjellige behandlingsalternativene som foreligger. Vi har transparente priser, og vår prisliste finner du her. Vår verdiskaping er fokus på kvalitet, nærliggende tannlegekontor til Østbyen  og Malvik, lett tilgjengelig tannbehandling i form av kveldsåpent og vakttelefon, dyktige og hyggelige tannleger, samt svært konkurransedyktige priser.

Ranheim Tannklinikk er en klinikk for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Du vil alltid bli møtt av tannleger og tannhelsesekretærer som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan gjøre jobben med å opprettholde eller forbedre din tannhelse.

Vi deler felleslokaler med Klinikk Askim som tilbyr terapeuter, blant annet akupunktører, naprapater og fysioterapeuter.  Vår samlokalisering med klinikk Askim gjør det mulig å samarbeide tverrfaglig i de tilfeller hvor tannlegens vanlige behandlingsmetoder for smerter innen tannhelse ikke gir ønskede resultater.  Pasienter med smerter i kjeveledd, nerver, ansiktsmuskulatur eller generelle stresslidelser, som ikke har fått ønskelige resultater av tradisjonell behandling av tannlege, har fått gode resultater av vår tverrfaglige behandling.

Vi tilbyr også bedriftsavtale med gunstige priser på undersøkelse og rabatterte priser for øvrig. Bedriftsavtalen er gratis å binde, og det eneste vi forlanger av bedriften er at de forplikter seg å markedsføre Ranheim Tannhelse opp mot sine ansatte. For mer informasjon om bedriftstannlege, se her, eller kontakt tannlege Arne-Henrik Finnanger på mail: tannlege.finnager@gmail.com.

Vi ønsker velkommen til gamle og nye pasienter. Hos oss får du profesjonell behandling helt fra timebestilling (trykk her for å bestille time på nett), til ferdig resultat.

Velkommen til oss!