fbpx
  • Vi tar i mot nye pasienter!

    • Fast lavpris på årlig tannsjekk og tannpleie til kun kr 790,-
    • Velkomsttilbud nye pasienter: Undersøkelse til kun kr 490,-
    • Gratis parkering
    • Kveldsåpent

VIKTIG INFO: Helsemyndighetene har pålagt oss begrensninger i normal drift grunnet situasjonen med COVID-19. Vi skal nå kun utføre nødvendig akuttbehandling. Hvis du har behov for akutt hjelp, ber vi deg om å kontakte oss kun via telefon eller epost til ranheimtannhelse@gmail.com. Vi ber deg om ikke å oppsøke klinikken fysisk grunnet smittebegrensning. Telefonen er åpent mandag til fredag fra klokken 09.00 til 13.00.

Dersom du ønsker å bestille en vanlig time til undersøkelse/tannlegesjekk (30min) kan du gjøre dette via vår online timebestilling, ved å trykke her. Her kan du selv velge dag og tidspunkt som passer deg. Har du fått tildelt en tannlegetime som ikke passer, kan du også endre tidspunkt for timen din på denne siden. Merk; det er bare et utvalg av våre ledige timer som vises på siden. Dersom du ikke finner en time som passer, har behov for en tannlegetime utover en vanlig undersøkelse, eller ønsker time til tannpleier, kan du ta i bruk kontaktskjemaet under, eller evt ringe oss på tlf 92110102 så finner vi en time til deg :).

Ved akutte smerter eller avbestilling av time, ring oss direkte på telefon 92110102 i våre åpningstider.

 

Dersom timen ikke passer, må du snarest mulig svare oss på mailen du mottar eller ringe oss for å få byttet tidspunkt. Timeavtaler kan endres fritt uten ekstra kostnader inntil to yrkesdager før tildelt time. Etter dette er avtalen bindende for pasienten. Ved sen avbestilling eller uteblivelse av timen, uansett årsak, vil det bli beregnet en kompensasjon for faste løpende utgifter avhengig av den oppsatte timens lengde, men mellom 500,- til 800,- (normalt 600,-).

Ranheim Tannhelse
Jakobslivegen 1
7058 Trondheim
Norge
Se i Google Maps