fbpx
  • Vi tar i mot nye pasienter!

    • Fast lavpris på årlig tannsjekk og tannpleie til kun kr 890,-
    • Velkomsttilbud nye pasienter: Undersøkelse til kun kr 590,-
    • Kveldsåpent og gratis parkering

ALLMENN TANNBEHANDLING

Våre allmenne behandlinger omfatter alle de vanlige behandlingene hos tannlegen, som undersøkelser, røntgen, fyllinger, tannkjøttbehandling, fjerning av tenner, rotfylling og fremstilling av kroner og broer.

Som pasient hos oss vil du oppleve å bli ivaretatt fra første møte. Vi jobber hardt, hver dag, for å kunne tilby deg en god tannlegeopplevelse, enten du er den trygge pasienten eller den som er litt redd for tannlegebesøk. Vi har en behagelig og hyggelig atmosfære på tannklinikken, topp moderne utstyr og dyktige og erfarne tannleger med utdanning fra Norge. Vi samarbeider tett med spesialister, anestesileger, fysioterapeut og akupunktører for å kunne tilby et bredt spekter av tannlegetjenester og for å kartlegge den virkelige årsaken til tannhelseproblemet ditt. Vårt mål er å være det foretrukne tannhelsetilbudet for deg. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side eller Legelisten.

Allmenn tannbehandling omfatter:

TANNLEGEUNDERSØKELSE/-KONSULTASJON OG TANNRENS

REPARASJONER AV TENNER

TANNSMERTER

ORAL PROTETIKK

TANNGNISSING OG SNORKING

TANNKJØTTSYKDOM (PYREA), TANNLØSNING, OG PERIODONTITT

RUTINEKONTROLL/RECALL

Det anbefales at man får undersøkt tenner og munnhule hos tannlege eller tannpleier regelmessig. Hvor ofte varierer fra person til person, og avhenger blant annet av kvalitet på emaljen, produksjon av tannstein, sykdom i munnhulen mm., men for de fleste vil en gang pr år være tilstrekkelig. Profylaktisk / forebyggende behandling hos tannlegen er svært viktig. Da får vi mulighet til å veilede deg i forhold til din tannhygiene, renset tennene dine, fjernet tannstein og forbygget fremtidige problemer både med tannkjøtt og hull.

Vi tilbyr også noe som ofte kalles ‘tann-SPA’ (Airflow-polering), det vil si at man får en saltblåsing av alle tennene som har en forebyggende og langtidsvirkende effekt. Den har god smak, gir en god opplevelse, samt friskere og hvitere tenner.

FJERNING AV AMALGAM

I Norge fikk vi forbud mot amalgam som fylling i hull i 2008. Det anbefales at du erstatter disse med moderne fyllingsmateriale, som ikke bare er bedre for helsen din men også estetisk penere. Vi gjør en uforpliktende undersøkelse og setter opp et pristilbud til deg om du har amalgamfyllinger du ønsker å bytte.

ØVRIG

I tillegg til å tilby allmenn tannbehandling tilbyr vi også tannregulering (Invisalign) på klinikken, les mer om dette her.

 

Ranheim Tannhelse
Jakobslivegen 1
7058 Trondheim
Norge
Se i Google Maps