fbpx
  • Vi tar i mot nye pasienter!

    • Fast lavpris på årlig tannsjekk og tannpleie til kun kr 890,-
    • Velkomsttilbud nye pasienter: Undersøkelse til kun kr 590,-
    • Kveldsåpent og gratis parkering

Tannimplantat er en moderne erstatning av tenner som du har mistet. Dette er i dag en vanlig behandling med gode prognoser. Tannimplantat består av to deler, én del som utgjør tannroten og én som utgjør tannkronen. Delen for tannroten festes i kjevebenet og den andre delen festes oppå.

En implantatbehandling utføres i tre steg:

  1. Tannlegen din undersøker muligheten for innsetting av tannimplantat i kjeven din, og diskuterer de forskjellige behandlingsalternativene med deg.
  2. Selve innsettingen er smertefri, og foregår under lokalbedøvelse. Kjevebenet vil gro rundt implantatet og feste seg på implantatets overflate. Denne prosessen tar to til tre måneder. Tannlegen vil tilpasse en midlertidig tann til deg i denne perioden, slik at ingen kan se at du er under behandling.
  3. Etter 2 til 3 måneder festes den nye tannkronen (evt. bro/ protese) på implantatet.

Du må regne med 3-4 tannlegebesøk for behandlingen, og i behandlingstiden vil du ha midlertidige tenner i området der behandlingen utføres.
Prognosen for implantat er svært god (96-99%).

I visse tilfeller vil implantater også bli dekket i varierende grad av Helfo. Vi har tannleger og kirurger som har Helfos godkjenning for denne type behandling.

Ranheim Tannhelse
Jakobslivegen 1
7058 Trondheim
Norge
Se i Google Maps