fbpx
  • Vi tar i mot nye pasienter!

    • Fast lavpris på årlig tannsjekk og tannpleie til kun kr 890,-
    • Velkomsttilbud nye pasienter: Undersøkelse til kun kr 590,-
    • Kveldsåpent og gratis parkering

Mange mennesker er i dag ikke tilfreds med formen og fargen på tennene sine. Misfarging kommer ofte av kaffe, te, brus, sigaretter, matvarer med sterk farge m.m, og er dermed ofte en konsekvens av et normalt kosthold. Bleking av misfargede tenner kan hjelpe slik at pasienten igjen får et fint hvitt smil.

Porselenstenner kan være et godt behandlingsalternativ dersom pasienten opplever at det er vanskelig å fjerne misfargingen i tennene ved hjelp av tannbleking, dersom tennene er nedslitte, eller dersom pasienten ønsker å rette opp ujevn tannbue og samtidig ønsker hvitere tenner.

Porselensfasader er et tynt porselensskall som tilpasses individuelt og limes på den synlige delen av tannen. Den vil vanligvis dekke fra tannkjøttskanten og ned til enden på tannen.
Fargen og formen på porselensfasaden lages slik pasienten ønsker det. Egenskapene til porselenet gjør at det estetiske resultatet blir veldig likt en naturlig frisk og sunn tann. Slike porselensfasader gir pasienten større og hvitere tenner, og blir samtidig minimalt misfarget av kosthold slik at tennene holder seg hvite i lang tid.

Ranheim Tannhelse
Jakobslivegen 1
7058 Trondheim
Norge
Se i Google Maps