STUDENTTILBUD TANNLEGE

Er du student med gyldig studiebevis tilbyr vi helt unike og eksklusive studentrabatter på din tannbehandling.

Ranheim Tannhelse tilbyr alle former for tannlegebehandlinger, som undersøkelse, fyllinger, tannkjøttbehandling, trekking av tenner, rotfylling samt estetiske behandlinger som tannbleking, skallfasetter, tannsliping og tannerstatninger med mer. Vi har tannlegevakt og tar inn pasienter med smerte og akutt behov for tannlege. Våre tannleger har i tillegg spesialkompetanse og lang erfaring i behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og alle er utdannet i Norge.

Vi har alle på Ranheim Tannhelse vært studenter, og vet hvordan det er å leve med en stram økonomi hvor en helt uforutsett utgift kan endre totalt på månedens budsjett og eventuelle planer.

Med våre unike studentrabatter trenger ikke tannlegebesøket å bli så dyrt som du frykter.

Vi tilbyr alle studenter med studiebevis:

I tillegg ligger våre ordinære priser til enhver tid under eller på gjennomsnittet av andre tannlegeklinikker i Trondheim. Du kan for øvrig lese om våre priser her. Husk da å trekke fra din studentrabatt.

ØKONOMISK STØTTE TIL TANNBEHANDLING – REFUSJON FRA SIT

Visste du at du har krav på refusjon for tannbehandling fra SiT (Studentsamskipsnaden i Trondheim)?

Gjennom tannhelserefusjonen til SiT får du støtte til:

Utgifter over 10 000 kr?

Dersom du vet at utgiftene dine vil være mellom 10 000 kr til 50 000 kr må du søke om forhåndsgodkjenning fra Sit. 100 % av utgiftene vil bli dekket dersom du oppfyller kravene for refusjon.

Les mer om ordningen her: www.sit.no/helse/tannlege

Legg inn din timebestilling her, eller ring oss på telefon 92 11 01 02.