fbpx
  • Vi tar i mot nye pasienter!

    • Fast lavpris på årlig tannsjekk og tannpleie til kun kr 890,-
    • Velkomsttilbud nye pasienter: Undersøkelse til kun kr 590,-
    • Kveldsåpent og gratis parkering

VIKTIG INFO vedr COVID-19: Hvis du har behov for time ber vi deg om å henvende deg enten per e-post ranheimtannhelse@gmail.com , via telefon (92 11 01 02), eller via kontaktskjemaet under. Vennligst ikke møt opp på klinikken uten å ha time. Dette for å kunne imøtekomme krav fra FHI om å ha god avstand mellom pasientene. Telefonen er åpen mandag til torsdag fra kl 08.00 til 19.00, og fredag fra kl 08.00-16.00.

Avbestilling av timer kan kun skje ved å ringe oss på tlf 92110102 i våre åpningstider.

Dersom du ønsker å bestille en vanlig time til undersøkelse/tannlegesjekk (30min) kan du gjøre dette via vår online timebestilling, ved å trykke her (https://ranheimtannhelse.opusdentalonline.com/). Her kan du selv velge dag og tidspunkt som passer deg. Har du fått en sms-innkalling eller tildelt en time til undersøkelse/tannlegesjekk som ikke passer, kan du også endre tidspunkt for timen din på denne siden. Merk; det er bare et utvalg av våre ledige timer til noen av våre tannleger som vises på siden. Dersom du ikke finner en time som passer, har behov for en tannlegetime utover en vanlig undersøkelse, eller ønsker time til en annen tannlege/tannpleier, kan du ta i bruk kontaktskjemaet under eller ringe oss på tlf 92 11 01 02 så finner vi en time til deg :).

 

Ved akutte smerter eller avbestilling av time, ring oss direkte på telefon 92110102 i våre åpningstider.

 

Dersom timen ikke passer, må du snarest mulig svare oss på mailen du mottar eller ringe oss for å få byttet tidspunkt. Timeavtaler kan endres fritt uten ekstra kostnader inntil to yrkesdager før tildelt time. Etter dette er avtalen bindende for pasienten. Ved sen avbestilling eller uteblivelse av timen, uansett årsak, vil det bli beregnet en kompensasjon for faste løpende utgifter avhengig av den oppsatte timens lengde, men mellom 500,- til 800,- (normalt 600,-).

Ranheim Tannhelse
Jakobslivegen 1
7058 Trondheim
Norge
Se i Google Maps